Budgetbeheer Enschede

Introductie

Heeft u problematische schulden?

Wanneer u last heeft van problematische schuld kan dit erg vervelend voor u zijn. In Nederland zijn er meer dan een miljoen huishoudens die te maken hebben met problematische schulden, u bent zeker niet de enige. Om toch een stukje extra ondersteuning te krijgen vragen velen budgetbeheer aan om ervoor te zorgen dat de schulden worden opgelost, en dat u weer kan uitkijken naar een duurzame toekomst.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe worden de problematische schulden opgelost?

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten gaan wij als eerst alle schulden inventariseren. Wij zullen alle schuldeisers aanschrijven om te vragen wat de huidige stand van zaken. Ook zullen wij het contact onderhouden met de schuldeisers. Hierdoor wordt u ontlast. Vervolgens gaan wij kijken naar een oplossing om u binnen drie jaar weer schuldvrij te krijgen met een schone lei.

Wij houden van een praktische aanpak, en willen graag snel onze schouders onder uw dossier zetten. Dit doen wij door snel te reageren naar zowel u als instanties waar u zaken mee doet. Velen ervaren veel stress wanneer de bankzaken niet goed lopen, en openen brieven niet meer. Deze stress nemen wij voor u op en zorgen ervoor dat u weer kan genieten van het leven.

Budgetbeheer Enschede werkt samen met de beste budgetondersteuners in de regio. Wij beschermen u tegen schuldeisers, of andere instanties. Met deze bescherming weet u zeker dat uw bankzaken de juiste richting op gaan zodat u weer kan genieten van het leven.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl