Budgetbeheer Doetinchem

Introductie

Een compleet budget met Budgetbeheer Doetinchem

Bent u er naar op zoek om uw budget weer compleet te krijgen? Heeft u last van openstaande schulden of vindt u de bankzaken in het algemeen lastig? Budgetbeheer Doetinchem kan u verder helpen. Wij helpen mensen om alles weer op orde te krijgen en balans terug te brengen in het budget. Hierbij kan u denken aan bijvoorbeeld afspraken maken me schuldeisers maar ook afbetalingen regelen of er gezamenlijk uitkomen met instanties.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Het helpen van de mensen in de Achterhoek

Het is vaak makkelijk om financiële problemen te maken dan ze weer op de rit te krijgen. Dit zien wij regelmatig in de Achterhoek dat mensen van de water in de drup terecht komen. Vaak komen de problemen door een levensveranderende gebeurtenis zoals een scheiding, overlijden of het verlies van de inkomsten. Vervolgens kan het erg lastig zijn om dan weer uit de problemen te komen. Budgetbeheer Doetinchem helpt deze mensen om weer de juiste stappen in het leven te zetten in de richting van onafhankelijkheid.

Alle medewerkers van onze onderneming hebben kennis en kunde van het vak. Door de jaren ervaring weten zij precies hoe zij u op de juiste manier kunnen ondersteunen. Ook heeft iedereen een passende opleiding gehad zodat de kennis & kunde aanwezig is om ervoor te zorgen dat u spoedig weer volledig op eigen benen kan staan.

Heeft u enige vragen of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl