Budgetbeheer Den Helder

Introductie

Een nieuwe toekomst met budgetondersteuning

Op zoek naar een nieuwe toekomst met minder financiele zorgen? Dat is waar we voor staan bij Budgetbeheer Den Helder. Wij kunnen u helpen om weer op eigen benen te staan en ervoor te zorgen dat enige problemen met het budget opgelost worden. Dit doen wij door gezamenlijk met u een plan op te stellen om enige problemen op te lossen en te voorkomen.

Wij staan elke dag voor u klaar van 9.00-17.00 uur. Je kan ons dus gerust bellen om een professional aan de telefoon te krijgen die u verder kan helpen met uw situatie.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Uw budget weer rond met budgetbeheer Den Helder

Een budget rond krijgen is niet altijd even makkelijk, er komt vaak veel bij kijken en er spelen altijd vele factoren mee. Desalniettemin wanneer u geen overzicht heeft kan het lastig worden om alle zaken goed op orde te krijgen, hulp kan dan van pas komen. Helaas komt het vaak voor dat mensen te laat aan de bel trekken, wij adviseren daarom ook altijd iedereen om zo snel mogelijk contact op te nemen wanneer het overzicht niet meer duidelijk is.

Als budgetbeheerder gaan wij voor u te werken door contact op te nemen met de inkomsten, vaste lasten en schuldeisers. Wij gaan vervolgens het contact met hen behouden en kijken wat de huidige problemen zijn en dit prioritiseren. Vervolgens gaan wij een plan voor u opstellen om ervoor te zorgen dat enige problemen snel worden opgelost maar ook dat u gecoacht wordt voor de toekomst.

Dagelijks helpen wij mensen die moeite hebben met de financien. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van tips & hulp om ervoor te zorgen dat problemen voorkomen kunnen worden en waar nodig opgelost.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl