Budgetbeheer Delft

Introductie

Een verzekerde toekomst met Budgetbeheer Delft

Wanneer u problemen heeft om te budgetteren dan kan dat tot lastige problemen leiden. Hierbij kan gedacht worden aan schulden, maar ook andere situaties. Het levert namelijk vaak veel stress op en zorgt ook vaak tot problemen in het huishouden. Bij Budgetbeheer Delft proberen wij dat probleem op te lossen. Wij gaan structureel te werk en zorgen ervoor dat u snel weer op eigenlijk benen kan staan en uw eigen financiën compleet zelfstandig kan beheren.

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe werkt dat precies?

Als eerst gaan wij een budgetplan voor u opstellen, dit houdt in dat wij alle inkomsten en uitgaven naast elkaar gaan leggen. Vervolgens gaan we kijken hoe wij dit kunnen verbeteren door bijvoorbeeld te kijken of u volledig gebruik maakt van alle benodigde subsidies, ook zijn er vaak potjes vanuit de gemeente waar velen aansprak op kunnen maken maar vaak niet doen. Als er een plusje is na het budgetplan dan willen we dit gaan gebruiken om eventuele schulden af te lossen.

Al onze medewerkers hebben jaren ervaring in het oplossen van schulden, ze zijn daarnaast allemaal HBO gediplomeerd en beschikken over een VOG. Hierdoor weet u altijd zeker dat u hulp krijgt van professionele en capabele personen. Door de jaren ervaring met mensen helpen met hun budget hebben velen een schone lei gekregen.

Al met al op zoek naar de juiste budgetondersteuner? Budgetbeheer Delft helpt u graag verder.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl