Budgetbeheer Barneveld

Introductie

Kwalitatieve budgetondersteuning in Barneveld

Helaas kunnen we financiële zorgen niet helemaal uitsluiten, maar we kunnen het je wel makkelijker maken. Onze budgetmanagers kunnen voor u contact opnemen met uw crediteuren en een passend budgetplan maken zodat u geen achterstand heeft of incassokosten ontvangt. Bent u op zoek naar een passende oplossing? Ga dan voor Budgetbeheer Barneveld.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

De juiste hulp in Gelderland

Als u momenteel onder druk staat vanwege uw budget, kan het de moeite waard zijn om naar een oplossing te zoeken. Samen met jou kijken onze budgetmanagers wat er mogelijk is, een meerjarenplan of een paar praktische tips die je kunt gebruiken. Wij geloven altijd dat er samen een passende oplossing te vinden is, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een kwalitatieve aanpak is nodig om ervoor te zorgen dat iemand zo snel mogelijk weer op de been is. Hierdoor werken wij samen met de beste geldschieters in de regio. Dankzij ons zorgvuldig opgestelde stappenplan kunnen we snel actie ondernemen en een gepersonaliseerd budgetplan maken voor uw situatie.

De gecertificeerde budgetmanagers en budgettrainers waarmee wij samenwerken van Budgetbeheer Barneveld weten hoe ze snel ondersteuning kunnen bieden. Wij vinden het altijd belangrijk om te werken met gemotiveerde mensen, die ook snel resultaat willen zien.

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl