Budgetbeheer Amsterdam

Introductie

Budgetbeheer Amsterdam is de vitale budgetondersteuner

Tegenwoordig is er veel vraag naar oplossingen voor de financiele zaken. Dit is ook logisch, alles wordt steeds duurder en helaas gaan de meeste mensen er niet op vooruit. Ook zijn er steeds meer regels die kunnen veroorzaken dat u in de schulden raakt of dat u steeds minder te besteden heeft. Budgetbeheer Amsterdam helpt mensen als u in deze lastige tijd.

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe krijg ik Stabiliteit?

Problemen met schuldeisers of de overheid kan leiden tot veel frustratie en druk. Wanneer u gebruik maakt van budget ondersteuning zullen wij al het contact behouden met de overheid, schuldeisers en andere instanties. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken of alle zaken goed geregeld zijn, dit doen wij voor u.

Onze doelstelling is niet om u tijdelijk een verbetering te geven in uw financiële situatie maar te kijken naar een lange termijn oplossing. Het eerste waar wij mee bezig gaan is om rust te brengen in de bankzaken. Enige achterstallige betalingen op gaan wij betalingsregelingen voor treffen. Vervolgens, wanneer er schulden aanwezig zijn, gaan wij bekijken welke mogeijkheden er zijn om u zo spoedig mogelijk weer zelfredzaam te maken.

De budgetondersteuners van Budgetbeheer Amsterdam hebben veel kennis in huis en veel ervaring in het oplossen van de schulden en stabiliseren van de bankzaken. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat voor u mogelijk is.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl