Budgetbeheer Almere

Introductie

Budgetbeheer Almere helpt met het budget

Velen in Nederland zijn op zoek naar ondersteuning bij het budget. Het wordt namelijk ook steeds lastiger met de Belastingdienst, Schuldeisers en Gemeente. Hierdoor zoeken vele mensen hulp bij het budget, om het weer inzichtelijk en duidelijk te krijgen. Heeft u hier ook last van? Wij helpen mensen als u tijdelijk om de bankzaken weer op de rit te krijgen en dat u weer een goed vooruitzicht heeft.

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Wat zijn de mogelijkheden?

Velen in Nederland maken niet gebruik van subsidies of toeslagen waar zij recht op hebben. Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening zullen wij gaan kijken of u nog andere inkomstenbronnen heeft waar u recht op heeft. Dit kan gebruikt worden om het budget stabiel te maken, schuldeisers afbetalen of een extra zakcentje voor u.

Onze budget ondersteuners zijn betrouwbare mensen die jaren ervaring hebben in het helpen van mensen. Tevens worden zij elk jaar gecontroleerd of ze voldoen aan alle kwaliteitseisen. Graag komen wij in contact met u om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn, met een klein advies kan u mogelijk al uit de voeten kan. Door een snelle gerichte aanpak doen wij ons best om onze cliënten zo goed mogelijk bij te staan in deze lastige periode.

Budgetbeheer Almere wil graag de kansen benutten. Wanneer u problemen heeft met uw bankzaken kan u veel stress ervaren, wanneer u dit uit handen geeft kan dit tot veel rust leiden. Deze rust en stabiliteit willen wij u garanderen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl