Franchise bewindvoerder worden

Introductie

Bewindvoerder met franchise constructie

Zit u eraan te denken om bewindvoerder te worden? Het vak van bewindvoerder is erg uitdagend, en het is fijn dat mensen de juiste zorg krijgen. Het kan in uw voordeel werken om bezig te gaan als franchiser. U heeft dan een vliegende start, en kan u gelijk bezig gaan om uw eigen onderneming op te zetten. Hierdoor worden de krachten van uw onderneming gebundeld met die van ons, en geniet u direct van schaalvoordelen. Samen maken wij van uw onderneming een succesvolle onderneming.

Contactformulier

Neem contact op

Past het bewindvoerderschap bij mij?

Heeft u een ondernemende geest en bent u oplossingsgericht? Dan kan het goed zijn dat het bewindvoerderschap goed bij u past. Als bewindvoerder ondersteunt u uw cliënten op financieel vlak. U zorgt ervoor dat rekeningen betaald worden, en dat er afspraken gemaakt worden omtrent de schuldeisers.

Bij Stabilum kan u snel bezig gaan met uw eigen onderneming. Door middel van onze connecties kan u rap beginnen met uw eigen cliënten. Wij bieden onze franchiseres wekelijkse educatie mogelijkheden, en u kan volledig plaatsonafhankelijk werken. Dit biedt vele voordelen voor u maar ook uw cliënten. De kosten voor de startende zullen hierdoor laag uitvallen. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat u het maximale uit uw bedrijf kan halen. Het doelstelling is een langdurige en succesvolle toekomst.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om onder bewind te worden gesteld geeft u heel wat uit handen. Niet alleen draagt u uw geldzaken over aan een derde partij, ook verliest u een deel van uw handelingsbekwaamheid. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Franchise

Op onze franchise pagina vindt u alle details omtrent franchisen bij Stabilum. U kan uiteraard contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of de mogelijkheden met ons wilt bespreken.

Lees Meer

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl